Fliegl prikolice
Kje sem: Prva stran ? Fliegl prikolice ? Fliegl servis »Plus« za večjo varnost in daljšo uporabnost

Fliegl servis »Plus« za večjo varnost in daljšo uporabnost

Kvalitetna garancija za polprikolice Fliegl z drsno ponjavo, polprikolice Fliegl prekucnike in polprikolice Fliegl za prevoz kontejnerjev.

Od septembra 2006 Fliegl za svoje stranke ponuja servis »Plus« paket. S tem paketom stranka prejme 4-letno podaljšanje garancije za polprikolice z drsno ponjavo, polprikolice prekucnike in polprikolice za prevoz kontejnerjev.

Sedaj je Fliegl razširil garancijski paket in ponuja strankam, ki uporabijo to ponudbo na izbiro dve dodatni opciji:

V prvi opciji ima stranka popolno svobodo v izbiri gum za Fliegl prikolico, brez dodatnih stroškov, iz ponudbe Fliegl portala. 

V drugi opciji
Fliegl ponuja stabilizacijski program PDC ( Pneumatic Damping Control ), ki je prav tako brez dodatnega doplačila. To je sistem, ki ponuja, ne glede na količino tovora na prikolici, stalno visoko varnost in stabilnost. PDC zagotavlja občutno zmanjšanje glasnosti posebno pri ne naloženi prikolici, zmanjšuje obrabo gum, elektronskih komponent in prikolice v celoti. Sistem PDC se uporablja v vseh vozilih s pnevmatskim vzmetenjem.

Tveganje okvare prikolice je občutno zmanjšano in vrednost pri kasnejši prodaji se poveča. Garancija se podaljša na štiri leta in s tem ponuja edinstveno kvalitetno garancijo. Pomemben del tega je preventivni pregled in vzdrževanje prikolice. Pooblaščeni servisi zagotavljajo zanesljivo in profesionalno kontrolo prikolic z drsno ponjavo in prekucnikov.
Z rednimi pregledi se manjše okvare hitro in učinkovito odpravijo, preden postanejo okvare večje in se s tem večajo stroški popravil in neuporabe prikolice za prevoze.
Stroški pregledov so kriti v enkratnem plačilu s strani kupca v skupnem paketu, neodvisno od obsega pregleda.

Večja vrednost, večji servisi in večja varnost, vse to stane manj kot evro na dan za stranko, ki vzame paket Fliegl servis »Plus«.

Kvaliteta in servisi od začetka

Da bi bil uspešen v mednarodni konkurenci, Fliegl ponuja fleksibilnejši in zanesljivejši servis. Vse komponente so izdelane v detajle, narejene izjemno močno in lahke za boljšo učinkovitost v transportu. Z vročim cinkanjem šasije, je le-ta izdelana za težko in dolgo uporabo, Fliegl daje 15 letno garancijo na korozijo.

Odgovornost za Fliegl proizvode se ne konča s predajo. Stalna podpora, redni pregledi in optimalne novosti vam dajo najvišjo transportno varnost. 

RABLJENA VOZILA

Z izkušnjami in znanjem, ki smo jih pridobili v času našega poslovanja smo pripravljeni na izzive prihodnosti. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo naše stroritve kvalitetne in cenovno ugodne. več o tem

Zaloga vozil

NOVICE

service +48