Fliegl prikolice
Kje sem: Prva stran ? Fliegl prikolice ? Polprikolice in prikolice šasije za zabojnike

Polprikolice in prikolice šasije za zabojnike

Velika raznolikost, ogromna nosilnost in večja prilagodljivost so odločilne prednosti Flieglovih šasij za zabojnike. Robustna gradnja in inovativni detajli nudijo dolgoročno varnost naložbe.
Hitro teleskopiranje za vse velikosti zabojnikov-tako Flieglova vario šasija kaže velik format. Na sredini in zadaj je opremljena s posebno močnimi nosilci okvirja, teža je optimalno razporejena. S tem Flieglova vario šasija postavlja nova merila za fleksibilnost in varnost prevoza.

Z našo vario prekucno šasijo za zabojnike, vam nudimo po meri narejeno šasijo za spuščanje vaših transportov ( za 30¨ in 40¨ zabojnike s sredinskim teleskopiranjem ).
S Flieglovo Gooseneck šasijo lahko prevažate zabojnike vseh običajnih velikosti od 20” do 45”. S tem prihranite čas in ste prilagodljivi za vse prevoze. Gooseneck ultra lahka šasija je s svojo nizko težo in robustno izdelavo primerna za raznoliko uporabo.

Poglej si PDF

RABLJENA VOZILA

Z izkušnjami in znanjem, ki smo jih pridobili v času našega poslovanja smo pripravljeni na izzive prihodnosti. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo naše stroritve kvalitetne in cenovno ugodne. več o tem

Zaloga vozil

NOVICE

service +48