Fliegl prikolice
Kje sem: Prva stran ? Fliegl prikolice ? Polprikolice prekucniki

Polprikolice prekucniki

Flieglove sedlaste prekucnike odlikujejo večja raznolikost, inovativni detajli ter individualna izdelava za posebno uporabo.

Fliegl Stone master z izpopolnjenim podvozjem s širokim kolotekom ( 2140 mm ) in s središčno vzmetjo ( 1400 mm ), zagotavlja veliko stabilnost pri praznjenju tovora. Jekleno korito v samonosilni izvedbi je izdelano iz jekla HB 450, ki je zelo obstojno proti obrabi.

Flieglov Stone master light z jekleno muldo ima le 5900 kg lastne teže, a izjemna nosilnost je tisto, kar ga odlikuje. To pomeni več tovora do najvišje dovoljene skupne mase.

Fliegl stone master aluminij light z aluminij muldo, s svojo izredno nizko lastno težo – od 4700 kg dalje, omogoča velike prevozne možnosti.

Fliegl jekleni mulda prekucniki so dobavljivi v velikosti od 24 m3 do 60 m3 ( večje velikosti na zahtevo ). Velika izbira iz moderne serijske proizvodnje vam zagotavlja posebno gospodarnost za vse transporte.

Flieglovi mulda light prekucniki z zelo nizko lastno težo od 4950 kg, dosegajo najboljšo nosilnost pri izredni dobri stabilnosti.

Fliegl izdeluje tudi aluminijaste mulda prekucnike v velikosti od 25 m3 do 60 m3, kot tudi aluminij mulda prekucnik 84 m3 (večje velikosti na zahtevo ). Poleg široke izbire jih odlikujejo še premišljeni detajli ter majhna lastna teža - od 4800 kg dalje.

Poglej si PDF

RABLJENA VOZILA

Z izkušnjami in znanjem, ki smo jih pridobili v času našega poslovanja smo pripravljeni na izzive prihodnosti. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo naše stroritve kvalitetne in cenovno ugodne. več o tem

Zaloga vozil

NOVICE

service +48