Fliegl prikolice
Kje sem: Prva stran ? Fliegl prikolice ? Prikolice za kotalne (Abroll) in odlagalne (Absetz) kontejnerje ter kombinirane prikolice

Prikolice za kotalne (Abroll) in odlagalne (Absetz) kontejnerje ter kombinirane prikolice

Kot eden redkih proizvajalcev, omogoča Fliegl hitro dobavo in širok spekter svojih produktov, možnost proizvodnje visokega števila standardnih vozil, kakor tudi specialnih (namenskih ) vozil za gradbeno in komunalno storitev.
Značilnost vozil je odprta izgradnja ter optimalna lastna teža.

Prikolica za odlagalne kontejnerje je robustne konstrukcije in narejena z ustrezno porazdelitvijo teže. Kljub temu, da ima stabilno izvedbo, je njena teža zelo nizka, le 3250 kg. Serijsko vam je na razpolago pritrdilna tirnica, tako, da je kontejner optimalno zavarovan. K temu sodijo ojačane parabole vzmeti ali zračno vzmetenje po želji stranke.

Serijska je tudi izdelava kombiniranih prikolic v različici nizko noseče prikolice za prevoz težkih tovorov.
S kombinirano prikolico lahko prevažate tako kotalne in odlagalne kontejnerje, kot tudi delovne stroje. Pri kotalnih kontejnerjih je mogoč varen transport tako z zunanjimi, kot tudi s sredinskimi kotalkami.
Ob vtičnih in nastavljivih odlagalnih blokiranih zagozdah, je mogoče prevažati tudi dva odlagalna kontejnerja.
Vrh tega, je Fliegl kombinirana prikolica skozi njeno majhno višino, ca. 980 mm, primerna tudi za transport delovnih strojev in podobnih naprav.

RABLJENA VOZILA

Z izkušnjami in znanjem, ki smo jih pridobili v času našega poslovanja smo pripravljeni na izzive prihodnosti. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo naše stroritve kvalitetne in cenovno ugodne. več o tem

Zaloga vozil

NOVICE

service +48